Ny dansk maritimt konsulentsamarbejde

København – 7. oktober 2015
En ny dansk maritimt konsulentsamarbejde er søsat og står frem på DMF

Steen Sabinsky (Maritime Business), Erik Bastiansen (Maritime Systems Research – MSR), Torben Ravn (Karin Tankers), Jens Kjærgaard (Caregore Consulting) og Helle Gleie (ITOLEAD Consulting) meddeler, at de har indgået aftale om i et paraplysamarbejde under navnet  The Maritime Consultancy House – eller blot MariconHouse.

 

De fem erfarende konsulenter har opbygget en operationel og hands-on fokuseret samarbejdsplatform, med udgangspunkt i, at de maritime konsulenter, både enkeltvis og sammen bedre skal kunne dække nogle af de mest efterspurgte og værdiskabende maritime konsulent kompetencer og ydelser –  i og uden for Danmarks grænser.
Det nye initiativ bliver synligt for første gang når the Danish Maritime Fair slår dørene op den 6. oktober (stand W41b), hvor de fem ser frem til at modtage de første reaktioner og input fra industrien ifht., konsulenthusets mulige udvikling og samarbejde.

Hvor fokus for alvor skal ligge i den først periode, vil de lade tiden og samtalerne på DMF vise, men tilføjer ”vi er allerede i gang, så nu får vi se, hvor stærkt det går og i hvilken retning”.
Den nye konsulenthus tilbyder både små og store  kunder hands-on kompetencer inden for virksomhedsudvikling, projekter, undervisning, funding & cross-border financiering, analyser og skibstekniske spørgsmål.
For yderligere information, kontakt:
Sabinsky, konsulent, www.MaritimeBusiness.dk , tlf 29662408, email: contact@maritimebusiness.dk

Helle Gleie, CEO, ITOLEAD,  Phone: +45-22540330, www.itolead.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *